KAM adviseur

Welkom op de website van KAM adviseur Gerben de Vries, uw adviseur en veiligheidskundige voor certificeringen en KAM-begeleiding voor ISO 9001, ISO 14001, de CO2-prestatieladder, CKB, VCA, ISO 45001, OHSAS 18001, VCU, diverse BRL’s, MVO-prestatieladder of MVO-wijzer (ISO 26000).

Heeft u de wens een certificering voor bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CKB, VCA, VCU, CO2-prestatieladder, MVO-prestatieladder of een van de BRL’s als de BRL7000 of BRL6000 te behalen? Of zoekt u een extern KAM-coördinator die op interimbasis u kan bijstaan bij uw kwaliteitssysteem? Neemt u dan gerust contact met mij op.

Middels een pragmatische aanpak wordt uw kwaliteitsmanagementsysteem, milieumanagementsysteem of KAM-systeem geheel naar uw wens opgezet en geïmplementeerd.

Gerben de Vries heeft ruime ervaring in certificeringen en het opzetten en de implementatie van kwaliteits-, en/of milieumanagementsystemen. Met een achtergrond in de cultuur- en milieutechniek en werkervaring in de aannemerij, grond-, weg- en waterbouw, de groene sector en bosbouw & in de wereld van de kabels en leidingen voor de energiesector en telecom haalt u een KAM-adviseur in huis die de praktijk niet uit het oog verliest.

Zoekt u dus een KAM adviseur om u te helpen met de opzet en implementatie van een of meerdere genoemde normen, dan ben ik u graag van dienst.

Ook voor de veiligheidskundige ondersteuning – MVK – kunt u terecht bij KAM adviseur Gerben de Vries.

Mocht u meer informatie, een afspraak of vrijblijvende offerte wensen, neemt u dan gerust contact op.